3-MMC

 225,00 2.800,00

Hulp nodig? Praat met ons
Artikelnummer: N/B Categorie:

Waar 3 MMC kopen.

3 mmc kopen. 3-Methylmethcathinone, ook bekend als 3-MMC en metaphedrone, is een designer drug uit de familie van gesubstitueerde cathinonen. 3-MMC is qua structuur nauw verwant aan de meer bekende illegale drug mephedrone (4-MMC) en is ook illegaal in de meeste landen die mephedrone hebben verboden, omdat 3-MMC een structureel isomeer is van 4-MMC. 3-MMC is echter nog steeds op de markt voor recreatieve drugs verschenen als alternatief voor mephedrone, en werd voor het eerst verkocht in Zweden in 2012.

In tegenstelling tot sommige synthetische cathinonen is 3-MMC geëvalueerd in ten minste één groot onderzoek bij zoogdieren. 3-MMC is een monoaminetransporter-substraat dat de noradrenaline-opname krachtig remt en meer uitgesproken dopaminerge dan serotonerge activiteit vertoont.

3 MMC-structuur. 3MMC Bestellen.

3-Methylmethcathinone (3-MMC) chemische naam is 2-(methylamino)-1-(3-methylfenyl)propan-1-one) en is een cathinon derivaat, dat een synthetische vorm is van fenylethylaminen. 3-MMC heeft een cathinon dat gesubstitueerd is met een methylgroep op de 3 positie, waardoor het een structurele isomeer van Mephedrone is. 3-mmc kopen, 3-mmc bestellen.

3-MMC bevat een chiraal centrum op koolstof C-2. Daarom bestaan er twee enantiomeren. Daarom bestaan er twee enantiomeren, de R en S enantiomeer. Aangenomen wordt dat de S-vorm krachtiger is vanwege de gelijkenis met cathinon. Maar verder onderzoek moet worden gedaan om dit te bevestigen. 3mmc te koop, 3 mmc kopen online, 3-mmc online bestellen.

Hoeveelheid

15g, 25g, 50g, 100g, 250g, 1kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3-MMC” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 mmc kopen3-MMC
 225,00 2.800,00Opties selecteren
Scroll naar boven
💬 Hulp nodig?
Medicijn Huis
3-MMC https://medicijnhuis.com/product/3-mmc-kopen